HABERLER

20.09.2004

BJK TV’den Açıklama

BJK TV Genel Yayın Yönetmeni Deniz Arman, internet sitemiz aracılığı ile taraftarlarımıza BJK TV’miz ile ilgili açıklama yaptı:


Değerli Beşiktaşlılar,



BJK TV, stadımızın yeniden açıldığı 19 Eylül Pazar günü saat 17.45’te test yayınına başladı. Televizyonumuz her gün 20.00-24.00 saatleri arasında test yayınını sürdürecek. Beşiktaş’a ve Beşiktaşlılar’a layık bir televizyon yayıncılığını gerçekleştirmek adına, aralıksız sürdürdüğümüz çabalar sonucunda, çok kısa bir süre içerisinde yayın süremizi kademeli olarak 24 saate çıkartmayı planladık ve bu plan dahilinde hızla ilerliyoruz.



BJK TV’mizi şu anda, çanak antenleri Türksat 2A uydusuna yönelik olan taraftarlarımız ile, 2’nci Faz Kablo Tv abonesi olan renkdaşlarımız izleyebiliyor. Kanalımızı kısa bir süre zarfında Kablo Tv 1’nci Faz’a taşımak için de girişimlere başladık.



BJK TV’nin yayın politikası, ‘’Beşiktaşımız’ın tüm etkinliklerini taraftarlara iletmek’’ prensibi üzerine kurulu. Bu prensip uyarınca, Kulübümüz’ün tüm branşlarındaki çalışmalarını ekrana taşımanın yanı sıra, özel program ve dosyalarla da aziz Beşiktaşlılar’la sağlıklı ve güçlü bir köprü kurmayı amaçlıyoruz.



Türkiye’de yıllardır yayında olan özel televizyon kanallarının ve hatta devlet televizyonunun dahi zaman zaman teknolojik aksaklıklarla karşılaştığı göz önüne alındığında, BJK TV’mizin de bu tür sorunlarla boğuşacağı kaçınılmaz bir gerçek. Aziz Beşiktaşlılar’ın hoşgörüsü ve desteğiyle bu sorunları mağlup edeceğimize inancımız sonsuz.



BJK TV’mizin, büyük Camiamız’a hayırlı olmasını dilerken, tüm önerilere açık olduğumuzu hatırlatmak isterim.



Son bir not olarak; müdüründen, muhabirine, yöneticisinden, çaycısına kadar BJK TV’mizin tüm çalışanlarının, ‘’tribünden gelme Beşiktaşlılar’’ olduğunu ve kanlarının Siyah-Beyaz aktığını söylememe lüzum olmadığını düşünüyorum.



En içten duygularla tüm Beşiktaşlılar’a saygılarımı sunuyorum.



Deniz Arman

BJK TV Genel Yayın Yönetmeni



Diğer Haberler