HABERLER

20.09.2004

Kulübümüz’den Açıklama

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı öncesi yaşanan bazı teknik sorunlar ile ilgili olarak, aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:


Değerli Beşiktaş Taraftarı,



19 Eylül 2004 tarihinde oynanan Beşiktaş JK – Galatasaray SK maçı ile tekrar hizmete açılan BJK İnönü Stadyumu’nda bazı teknik sorunlar yaşanmıştır. Stadın bilet ve kapı işleyişinden sorumlu şirket olan Biletix’in yazılımında, maçın başlamasına kısa bir süre kala meydana gelen aksaklık sonucu, yeni açılan kapılardaki bilet okuma sistemi çalışmamıştır.



Bu sorun sebebiyle bilet ve kombine kart sahibi taraftarlarımızın dışarıda kalmasını engellemek için stadın tahliye kapıları devreye sokulmuş ve giriş bu kapılardan sağlanmıştır. Stat kapasitesinin dolması nedeniyle emniyet yetkilileri bir süre sonra bu kapıları kapattırmış ve girişleri durdurmuştur. Bütün iyi niyetli çabalara karşın bazı kombine kart ya da bilet sahibi taraftarlarımızın dışarıda kalması maalesef engellenememiştir. Mağdur durumda kalan taraftarlarımızın yaşadığı sıkıntıdan duyduğumuz büyük üzüntüyü belirtir, özür dileriz. Ayrıca yaşanan aksaklıkları göz ardı edip sahada mücadele eden takımımıza gösterdiğiniz büyük destek ve tüm spor dünyasına örnek teşkil edecek centilmenliğiniz için de sizlere teşekkürü bir borç biliriz.



Kulübümüz bu tip bir aksaklığın tekrar yaşanmaması için gerekli tüm önlemleri alacak ve bu aksaklığın sorumlularına da gerekli tüm yaptırımları uygulayacaktır.



Tüm taraftarlarımıza ve spor kamuoyuna duyurulur.



Beşiktaş Jimnastik Kulübü


Diğer Haberler