HABERLER

19.09.2004

“Galibiyeti Biz Hak Ettik”

Futbolcularımız John Carew, Okan Buruk ve Murat Şahin, derbi maç sonrasında yaptıkları açıklamalarda, galibiyeti hak eden tarafın Beşiktaş olduğunu belirttiler.


Mücadelenin ilk dakikalarında sakatlık geçiren ve ikinci yarıda Daniel Pancu’yla yer değiştiren John Carew, şunları söyledi: “Maçın sonucunda 1 puan aldık. Ama oynadığımız oyunun karşılığı bu değildi. Kesinlikle 3 puanı hak eden taraf bizdik. Çünkü galibiyeti hak eden oyunu ortaya bizim takımımız koydu. Galip gelemediğimiz için çok üzgünüm. Maçın hemen başında geçirdiğim sakatlık nedeniyle, oynadığım sürede yüzde yüz bir performans sergileyemedim.”



Okan Buruk, geçtiğimiz haftalara nazaran daha derli, toplu bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Maçı kazanabileceğimiz bir çok pozisyonumuz vardı. Takım olarak çok üzgünüz. Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmak istiyorduk. Beraberliğe rağmen mücadelemizin iyi olması bize bir teselli oldu. Herkesin de gördüğü gibi, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Takım olarak bundan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.



Kalecimiz Murat Şahin, seyircimizin verdiği desteğin kendilerini ateşlediğini belirterek, şöyle konuştu:



“Seyircimizin de desteğini alarak çıktığımız maçta, çok daha organize ve iyi oynadığımız düşüncesindeyim. Bu ambiyansı çok güzel olan ortamda, galip gelme arzusuyla mücadeleye başladık ve maçın ilerleyen dakikalarında da oyuna ağırlığımızı koyarak hakimiyeti sağladık. Rakibimizin kazandığı penaltıya karşılık, biz girdiğimiz birbirinden net pozisyonlarda sonuca gidemedik. Sonuç olarak beraberliğe üzüldüğümüzü söyleyebilirim.”



Carew ve Sergen’in Sağlık Durumu



Kulüp Doktorumuz Yalçın Yavuzer, karşılaşmada sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kalan John Carew ve Sergen Yalçın’ın sağlık durumlarının yarın çekilecek MR sonrasında belli olacağını belirterek, “Carew’in sağ uyluk dış kısmındaki kasta yırtık meydana geldi. Sergen’in ise sol kasık iç adelesinde çekme tespit ettik. Her iki oyuncumuzun da tedavilerine, yarın çekilecek MR’ları sonrasında başlayacağız” şeklinde konuştu.


Diğer Haberler