HABERLER

19.09.2004

“Futbolcularımı Tebrik Ediyorum”

Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, “Atmosfer inanılmazdı ve oyuncularım çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Onları tebrik ediyorum” dedi.


İspanyol Teknik Direktörümüz, karşılaşmaya Galatasaray’ın daha iyi başladığını, ancak kısa sürede oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini belirterek, şunları söyledi:



“Karşılaşmaya rakibimiz bizden daha iyi başladı. Ama kendimizi çok çabuk toparlayarak, oyunun hakimiyetini elimize aldık ve maçı istediğimiz gibi yönlendirdik. Özellikle karşılaşmanın 2. yarısında Galatasaray’ın sadece 1 penaltı pozisyonu varken, bizim birbirinden net bir çok gol pozisyonumuz vardı. Atmosferin inanılmaz güzel olduğu stadımızda çok iyi mücadele ortaya koyduk. Futbolcularım fizik güçlerini çok iyi kullandılar. Onları ortaya koydukları üstün performansları nedeniyle tebrik ediyorum. Daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi, her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Yakın zamanda gerçek gücümüzü herkes daha net görecek.”


Diğer Haberler