HABERLER

16.09.2004

Futbolcularımız Maç Saatini Bekliyor

Futbol Takımımız, bu sabah Bodo’da bir yürüyüş yaptıktan sonra dinlenmeye çekildi. Ekibimizin sahaya “Siyah” formasıyla çıkması kararlaştırıldı.


Karşılaşmanın oynanacağı Aspmyra Stadı’nda dün akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan futbolcularımız, bu sabah (16 Eylül) Bodo şehir merkezinde yürüyüş yaptı. Öğlen yemeğinin ardından maç toplantısını gerçekleştiren futbolcularımız, dinlenmeye çekildi.



Spor Direktörümüz Erdil Arpacı ve UEFA Sorumlumuz Semih Usta, bu sabah güvenlik konuları ve karşılaşmada takımların giyecekleri formaların belirlendiği toplantıya katıldı. Toplantıya; UEFA Delegesi, Hakem Gözlemcisi, Bodo Glimt Kulübü yetkilileri ve Bodo şehrinin emniyet yetkilileri de katıldı. Toplantı sonrasında takımımızın sahaya Siyah formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Ekibimiz bu sezon ilk kez Siyah formayla sahaya çıkacak.



İkinci Başkanımız Murat Aksu’nun başkanlık ettiği Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Spor Direktörümüz Erdil Arpacı, ev sahibi ekibin verdiği yemeğe katıldı.



Bodo’da hava şartlarının sürekli değişmesi dikkatleri çekti. Aralıklarla yağmur yağarken, maçın oynanacağı saatlerde hava sıcaklığının iyice düşmesi bekleniyor. Bodo’da yaşayan 30 kadar Türk’ün, Türkiye Saati ile 22.00’de başlayacak olan mücadelede takımımızı desteklemesi bekleniyor.


Diğer Haberler