HABERLER

16.09.2004

Yavru Kartal Çıktı

Türkiye’nin en ünlü Beşiktaşlı ailesi, evinin kapılarını Kulübümüz’ün resmi yayın organı, Yavru Kartal dergisi için açtı. Dergimizin bugün piyasaya çıkan ikinci sayısında, Hülya Avşar ve kızı Zehra kapak oldu.


Kulübümüz, geçen ay Türkiye’de ve dünyada bir ilk’e imza atarak, çocuk dergisi çıkartan ilk Spor Kulübü oldu. Dergimizin bugün piyasaya çıkan ikinci sayısında, Türkiye’nin en ünlü Beşiktaşlı ailesini konuk ettik; Hülya Avşar ve kızı Zehra’nın kapak olduğu dergimizde, “Baba Kartal” Kaya Çilingiroğlu’nun katıldığı üç sayfalık röportaj yayınlandı.



Dergimizin Fun Club üyeleri, 10 yaşındaki Selay Can ve 11 yaşındaki Cemre Saygın, Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque ile röportaj yaptı. Selay Can ve Cemre Saygın’ın hazırladıkları sorulara, Del Bosque yanıt verdi. Bu keyifli röportaj sadece Yavru Kartal dergimizde, sakın kaçırmayın...



Dergimizin bu sayısında frikik ustası Sergen Yalçın, nasıl frikik atılacağını anlattı.



Yavru Kartal dergimiz yine dopdolu... Renksiz Remzi’nin maceraları. Birol Güven’in yavru kartallarımızdan gelen mektuplara verdiği yanıtlar, mini mini kartallarımız, taraftarlarımızdan gelen sorulara futbolcularımızın verdiği yanıtlar, Beşiktaş Futbol Takımı, BJK Resim Yarışması, Çizgi Roman BJK Tarihi, Bil-Bul-Eğlen sayfalarımız...



Hepsi ve daha fazlası bugün piyasaya çıkan dergimizin ikinci sayısında. Yavru Kartal dergimiz sadece 2.500.000 TL. Tükenmeden Alın.



Diğer Haberler