HABERLER

15.09.2004

Bodo Hazırlıkları Tamam

Futbol Takımımız, UEFA Kupası’nda yarın akşam Bodo Glimt ekibiyle deplasmanda oynayacağı maçın hazırlığını, bu akşam (15 Eylül) yaptığı idmanla tamamladı.


UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında yarın akşam Norveç’in Bodo Glimt ekibiyle karşı karşıya gelecek olan Futbol Takımımız, maçın oynanacağı Aspmyra Stadı’nda yaklaşık 1 saatlik bir çalışma yaptı.



Antrenman Kondisyonerimiz Javier Minano Espin yönetiminde ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda çok pas çalışmasının ardından, Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque, yarın akşamki maçta ilk 11’de görev vermeyi düşündüğü oyuncularımızı çift kale maçta denedi. İdman, oldukça soğuk bir havada gerçekleştirilmesine karşın, oyuncularımızın hırslı oldukları gözlendi.



İlk 20 dakikası basına açık yapılan idmanı, Bakanımız Yıldırım Demirören, İkinci Başkanımız Murat Aksu, Futbol Şubesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Sponsorluklar Komitesi Başkanımız İ.Murat Ürünsak, Futbol Alt Yapı Komitesi Başkanımız Sinan Vardar ve Masa Tenisi, Bedensel Engelli Sporları, Briç, Motor Sporları Şubeleri Başkanımız Süleyman Eren de izledi.



Bu antrenmanla Bodo Glimt maçının hazırlıklarını tamamlayan futbolcularımız, maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma yarın (16 Eylül) akşam Türkiye Saati ile 22.00’de Bodo’nun Aspmyra Stadı’nda oynanacak ve mücadeleyi Rus hakem Nikolay Ivanov yönetecek.





Diğer Haberler