HABERLER

15.09.2004

“Amacımız Kesinlikle Kazanmak”

Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque, Bodo Glimt maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, takımın iskeletini bozmadan kadroda ufak değişiklikler yapabileceğini belirterek, “Amacımız kesinlikle kazanmak” dedi.


Vicente Del Bosque, Bodo'daki Radisson Sas Oteli’nde düzenlediği basın toplantısında, Sakaryaspor galibiyetinin takıma moral olduğunu ve sorumluluk verdiğini ifade ederek, ''Artık tamamıyla UEFA Kupası'na konsantre olmalıyız. Geniş bir kadromuz var. Yarın takımın iskeletini bozmadan bazı ufak değişikliklere gidebilirim. Amacımız kesinlikle kazanmak. Rakibimiz istatistiklere göre deplasmanlarda daha iyi oynuyor. Bu nedenle ilk maçta iyi sonuç almalıyız” dedi.



Rakibimiz Bodo Glimt’i videodan ve yaptıkları çalışmalardan iyi analiz ettiklerini vurgulayan Del Bosque, şunları söyledi:



''Norveç Ligi'nde iyi durumda değiller. Ama biz de kendimizi çok iyi görmeyip, rakibimize saygı duymalıyız. Karşımızdaki rakip küçümsenecek bir takım değil. Geleneksel bir tarzları var. Forvetleri kısa ama hızlı. Hava toplarında çok güçlüler. Özellikle Hansen ve Kjölner etkili isimler. Çok dikkatli ve alçakgönüllü olmalıyız.''



İspanyol Teknik Direktörümüz, bir gazetecinin Tayfun ile Ahmet Yıldırım'ın Sakaryaspor maçında savunmanın önünde oynamasının hücum gücünü azaltıp-azaltmadığı yönündeki sorusuna, “Geçen sezon bu bölgede Pancu ile Giunti oynuyordu. Biz bu bölgede süreklilik sağlayamadık. Ahmet-Tayfun ikilisi o bölgede iyi mücadele ediyor. Bence oyunu yönetme yetenekleri de var” cevabını verdi.


Diğer Haberler