HABERLER

15.09.2004

Bodo, Bir Kartal Yuvası

Futbol Takımımız, bugün (15 Eylül) Norveçliler’in “Kartal Yuvası” olarak adlandırdığı, Bodo şehrini gezdi. Bodo Glimt Kulübü yetkilileri Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, anlamlı bir jest yaptı.


Dün akşam özel uçakla Bodo’ya giden Kafilemiz, bugün Bodo şehrinin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Oyuncularımız şehir merkezinde alış-veriş yaparken, limanı da gezme fırsatı buldu. Futbolcularımız daha sonra Bodo Glimt’in eski maçlarının kasetlerini izledi.



Kartallarıyla ünlü olan Bodo şehri Norveçliler tarafından, “Kartal Yuvası” olarak da adlandırılıyor. Norveç’in bu küçük şehrindeki bir ada, koruma altına alınan Kartallar için ayrılmış. Beşiktaş’ın lakabının “Kara Kartallar” olduğunu öğrenen Bodo Glimt Kulübü yetkilileri, Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e jest yaparak bu adaya bir tekne gezisi düzenledi. Türk ve Norveçli gazetecilerin de izlediği gezi oldukça renkli geçti.



Norveç’in küçük şehirlerinden birisi olan Bodo’da herkesin yarın akşamki mücadeleye kilitlendiği gözleniyor. Kent halkı yarınki maçın sonucunu merak ediyor.



Bodo’da aralıklarla yağmur yağarken, havanın gittikçe soğumakta olması, karşılaşmanın soğuk bir havada oynanma ihtimalini artırıyor.



Norveç medyasının takımımıza ilgisi de devam ediyor. Norveçli gazeteciler takımımızın kaldığı Radisson Sas Oteli’nden ayrılmazken, yöneticilerimiz ve futbolularımızla röportaj yapmaya çalışıyorlar.



Futbol Takımımız, maçın oynanacağı Aspmyra Stadı’nda bu akşam saat 19.30’da (TSİ) yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.



Diğer Haberler