HABERLER

13.07.2004

Pervez Müşerref, Kulübümüz’ü Ziyaret Etti

Beşiktaşlılığı ile bilinen Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, bugün taraftarı olduğu Kulübümüz’ü ziyaret etti.


Türkiye’ye her gelişinde Kulübümüz’ü ziyaret eden ve yöneticilerimizle sohbet eden Müşerref, bugün (13 Temmuz) oğlu Bılal ile birlikte saat 14:10’da Akaretler’deki Kulüp binamıza geldi. Başkanımız Yıldırım Demirören, İkinci Başkanımız Murat Aksu ve Pazarlama, Lisansörlükler Komitesi Başkanımız Adnan Demir, Pervez Müşerref’i kapıda karşıladı. Bu sırada, bir taraftarımız Pervez Müşerref’e bir demet çiçek verdi.



Yöneticilerimiz ve Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, ziyarete büyük ilgi gösteren basın mensuplarına, bir süre görüntü verdi. Ziyaret, daha sonra, Başkanımız Demirören’in odasında devam etti. Görüşmede, Başkanımız Yıldırım Demirören’in yanı sıra, İkinci Başkanımız Murat Aksu, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Futbol Şubesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Yönetim Kurulu ve Basın Sözcümüz Reha Muhtar, Pazarlama, Lisansörlükler Komitesi Başkanımız Adnan Demir ve Sponsorluklar Komitesi Başkanımız İbrahim Murat Ürünsak da hazır bulundu.



Başkanımız Demirören, Müşerref’e arkasında ismi yazılı olan bir forma, lisanslı ürünlerimizin bulunduğu geniş bir paket ve Kulübümüz’ün ambleminin bulunduğu porselen tabak hediye etti. Pervez Müşerref de, beraberinde getirdiği büyük bir kılıcı Başkanımız Yıldırım Demirören’e verdi.



Başkanımız Demirören, Devlet Başkanı’nın kendilerini ziyareti nedeniyle gurur duyduğunu söyledi ve teşekkür etti. BJK İnönü Stadı’nda yapılan kapasite artırma çalışmaları hakkında bilgi veren Demirören, John Carew’i renklerimize bağlamaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi. Pakistan Devlet Başkanı’nın isteği üzerine Başkanımız Demirören, Türkiye’deki futbol takımları hakkında da bilgiler verdi. Demirören ve Müşerref, sıcak bir şekilde bir süre İngilizce olarak sohbet etti.



Yarım saat süren görüşmenin ardından Pervez Müşerref, saat 14:40 itibariyle Kulübümüz’den ayrıldı. Müşerref, ayrılırken gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Türkçe olarak “Ben dua ediyorum, Beşiktaş gelecek senelerde şampiyon olacak” diyen Müşerref, John Carew ve Del Bosque’nin Beşiktaş’a gelmesinin çok büyük başarı olduğunu belirtti. Müşerref, “Beşiktaş çok önemli trasferler yaptı. Biz Beşiktaş’ı Ulusal Takımımız’la maç yapması için Pakistan’a davet ediyoruz” dedi.



Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkanımız Yıldırım Demirören de, şöyle konuştu: “Dost ülke olan Pakistan’ın Devlet Başkanı’nın Kulübümüz’ü ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Kendisi göreve yeni gelen yönetimimize başarılar diledi. Biz de takımla ilgili son durumu kendisine ilettik. Kendisinin daveti üzerine futbol takımımızla birlikte Ocak ayında Pakistan’a giderek, Pakistan Milli Takımı ile maç yapacağız.”


Diğer Haberler