HABERLER

06.07.2004

Olimpiyat Meşalesi Beşiktaş’tan Geçti

İletişim Komitesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Fikret Ercan, bugün (6 Temmuz) Olimpiyat Meşalesi’ni 400 metre taşıdı. Ercan, “Bu bir insanın gelecekte torunlarına bırakabileceği en güzel ödüldür” dedi.


Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü görevinin yanı sıra Kulübümüz’ün İletişim Komitesi’nden Sorumlu Asbaşkanı Fikret Ercan, Olimpiyat Meşalesi’ni taşıyan isimler arasında yer alarak büyük bir gurur yaşadı. Sultanahmet Meydanı’ndan meşaleyi alan Ercan, 400 metre taşıdıktan sonra, Ayasofya civarında bir başka sporcuya devretti.



İletişim Komitesi’nden Sorumlu Asbaşkanımız Fikret Ercan, internet sitemize yaptığı açıklamada, şunları söyledi:



“İstanbul’un Olimpiyat Meşalesi’nin dolaştırıldığı 34 şehir arasında yer almasından mutluluk duyuyorum. Bu büyük kentte bu büyük organizasyonda yer almak gurur verici bir olay. İnsanların gelecekte torunlarına bırakabileceği en güzel ödüldür.



Ayrıca benim bu organizasyondan gurur duyduğum bir başka şey daha var: Bir Beşiktaş yöneticisi olarak spor kulüpleri arasında tek Engelli Şubesi olan Beşiktaşımız’ın engellileri, Olimpiyat Meşalesi’ni tüm Türkiye engellileri adına taşıyorlar. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün sosyal sorumluluğunun tüm kamuoyuna yansıması açısından da son derece mutluluk verici bir olay.



Bu başarılı organizasyon sonrasında, Olimpiyat Oyunları’nın İstanbul’da düzenlenmesi şansımızın artacağını düşünüyorum. Bu yıl İstanbul, Eurovision, WAN (Dünya Gazeteciler Birliği) ve NATO Toplantısı gibi büyük organizasyonlara imza atarak dünyaya: ‘Artık ön yargılarınızı kırın, Olimpiyatları İstanbul’a verin’ mesajı iletti.



Çok başarılı bir organizasyon oldu. Bütün organizasyona ve katılımcılara teşekkür ederim.”



Diğer Haberler