HABERLER

15.01.2004

Puan farkı önemli değil

Tayfur Havutçu, Ahmet Yıldırım ve İbrahim Üzülmez bugün bir basın toplantısı düzenlediler.

Takımımızın bu sabah yapılan antrenmanından sonra kaptan Tayfur Havutçu, Ahmet Yıldırım ve İbrahim Üzülmez bir basın toplantısı düzenlediler. Kaptan Tayfur Havutçu, dün akşam Feyenoord'a 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ilk hazırlık maçları olduğunu belirterek, "Ağır antrenmanlar nedeniyle bu maça oldukça yorgun çıktık. Önemli olan Samsunspor ile yapacağımız lig maçına kadar hazır olmak" dedi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren diğer takımlarla aralarındaki puan farkının kendilerinde kesinlikle rehavete neden olmayacağını
ifade eden Tayfur, şöyle devam etti: "Şampiyonluk henüz kesin değil. İkinci yarı daha zorlu geçecek. Fakat biz iyi konsantre olursak yenemeyeceğimiz takım yok. Zaten oyun sistemimiz garanti oynamayı gerektiriyor. Puan farkını bu şekilde sağladık. Bu anlayışımıza aynen devam edeceğiz."

Ahmet Yıldırım da takımda rehavet yaşanmasının söz konusu dahi olmadığını kaydederek, Lucescu'nun böyle bir şeye asla izin vermeyeceğini ifade etti.

İbrahim Üzülmez ise İlie'nin kendisini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ve UEFA Kupası'nda Beşiktaş'a büyük güç katacağına inandığını söyledi.

Diğer Haberler