HABERLER

14.01.2004

Hakkı Yeten’in Heykeli Açıldı

Hakkı Yeten’in heykelinin açılışını Başkanımız Serdar Bilgili, Süleyman Seba ve Yeten’in kızkardeşi yaptı.

Beşiktaş Belediyesi tarafından yaptırılan, Kulübümüz'ün eski başkanı ve futbol takımımızın unutulmaz kaptanı Hakkı Yeten'in heykeli törenle açıldı. Fulya'da yapılan heykelin açılış törenine Başkanımız Serdar Bilgili, onursal başkanımız Süleyman Seba, Hakkı Yeten'in kız kardeşi Sacide Ergül, Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu, Yönetim Kurulu üyelerimiz, eski futbolcular ve çok sayıda kongre üyesi katıldı.

Heykelin açılış töreninde konuşan Başkanımız Serdar Bilgili, Hakkı Yeten'in 100 yıllık tarihimizin en önemli isimlerinden biri olduğunu söyledi. Serdar Bilgili, Beşiktaş Belediye Başkanı Namoğlu'na da teşekkür ederek, ''Buraya bu anıtı yapan, 'Baba Hakkı'yı ölümsüzleştiren ve Beşiktaş'a hizmetlerde bulunan Namoğlu'nu, önümüzdeki dönemde de görevinde görmek istiyoruz'' dedi.

Belediye başkanı Namoğlu ise ''Baba Hakkı''nın 17 yıl Beşiktaş forması giydiğini, 439 maçta 382 gol attığını hatırlatarak, ''Bu bir rekordur. Her insana kısmet olmaz. Sporculuğunun yanı sıra dürüst ve saygın Hakkı Yeten'in heykelini buraya yapmaktan mutluluk duyuyoruz'' diye konuştu.

Süleyman Seba da Hakkı Yeten'in, kendisinin Kulübümüze gelmesinde büyük pay sahibi olduğunu hatırlatarak, ''Hakkı Yeten yalnız sportif alanda değil, kişiliği ve saygınlığıyla da bu ülkeye mal olmuş bir kişidir. Ruhu şad olsun. Kulübümüz için de unutulmaz bir kişinin anıtının açılışına katılmaktan mutluluk duyuyorum'' dedi.

Diğer Haberler