HABERLER

16.09.2003

Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi, Beşiktaşımız için bu akşam yapılacak Lazio maçı ile başlıyor.



16 Eylül Salı saat 21:45’te çalacak düdük ile Beşiktaşımız ile Lazio S.S. arasındaki karşılaşma başlayacak. Maçtan bir gün önce yapılan basın toplantısında Teknik Direktörümüz Mircea Lucescu basına şunları söyledi:


“Bildiğiniz gibi bu Şampiyonlar Ligi maçı, benim için zor bir maç. Beşiktaş uzun zamandır böyle bir maç oynamadı ve herkez bu maçı sabırsızlıkla bekliyor. İyi hazırlandık ve güvenle maçı bekliyoruz. Biliyoruzki maç zor olacak. 4.torbadan katılıyoruz ve favori bir takımla karşılaşacağız. Amacımız puan kazanmak ve ekibimizi yukarı taşımak.
Dengeli bir maç olacak. Lazio kontra-atak oynayan bir takım. Sahanın tamamını kaplayan bir takım, bizi sürprizlere uğratıp hata yapmaya zorlayacak. Önceki maçta hepimiz atağa çıkıp risk aldık, kontra-ataklarına izin verdik. Biz Lazio’yu Lazio bizi iyi tanıyor, bu nedenle dengeli bir maç olacak diyorum. Bu maçı kazanabiliriz.”


Sorulan bir soru üzerine Lucescu en büyük hedeflerinden birinin gelecek senelerde 3. veya 2. torbadan kuralara katılmak olduğunu dile getirdi. Lucescu sözlerini “Beşiktaş Avrupa’nın en büyük kulüpleri arasına girecek ancak bu adım adım olacak” diyerek tamamladı.

Diğer Haberler