HABERLER

07.09.2001

Co-Sponsorumuz ARIA

Türkiye’nin ilk GSM 1800 operatörü ARIA, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Co-Sponsoru oldu.

Kulübümüzün ARIA ile aylar öncesinden başlayan görüşmeleri neticesinde BJK Co-Sponsorluğu’nun yanı sıra ortak pazarlama ve ortak ürün geliştirme konularında da işbirliği yapılacak.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Levent Sosyal Tesisleri Aydın Doğan Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen basın toplantısında, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleriyle ARIA arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
Toplantıya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Altınsay, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı, Galatasaray Kulübü Başkanı Mehmet Cansun, yönetim kurulu üyeleri Fatih Altaylı ve Abdurrahim Albayrak ile Aria Genel Müdürü Giuseppe Farina katıldı.
Sponsorluk anlaşması uyarınca Fenerbahçe ve Galatasaray futbol takımları Aria’nın reklamını formalarının göğsünde, Beşiktaş ise kolunda taşıyacak.
Aria Genel Müdürü Giuseppe Farina, takımlarına büyük sevgi ve sadakatle bağlı taraftarlar ve tüm sporseverlerle bu sevgi selini paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Bu arada Başkanımız Serdar Bilgili, siyah-beyazlı kulübün Beko ile olan ana sponsorluğunun sürdüğünü, Aria’nın tüm spor camiasını kucaklamak istemesi bakımından, yardımcı sponsor olacağını bildirdi.

Diğer Haberler