HABERLER

25.07.2001

Muhteşem kucaklaşma

Beşiktaşımız, 2001-2002 sezonunu muhteşem bir törenle açarak, taraftarıyla buluştu.

Beşiktaşımız, 2001-2002 sezonunu İnönü Stadı’nda düzenlenen muhteşem bir törenle açarak, taraftarıyla buluştu.
Yaklaşık 20 bin taraftar stadı “Şampiyon” sesleriyle adeta inletirken, kulüp başkanı Serdar Bilgili, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara yeni sezon öncesi büyük destek verdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde, amigo kızların gösterilerinin ardından, Hamiyet, Doğuş, Aykut ve Gülben Ergen şarkılarıyla taraftarları coşturdu. Siyah-Beyazlı kulüpte faaliyet gösteren bütün branşlardaki sporcuların geçiş töreninin ardından, kulüp başkanı Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri hep birlikte sahaya inerek, taraftarı selamladı. Bilgili umut dağıttı Siyah-Beyazlı taraftarların sevgi gösterileri sürerken konuşan Başkanımız Serdar Bilgili, bu sezon şampiyonluk için çok iddialı olduklarını belirterek “Her zaman takımın ve bizlerin arkasında olan siz büyük taraftarımız, desteğinizi eksik etmezseniz bu sezon çok önemli başarılara birlikte imza atarız. Birlikte Kara-Kartal’ı en yükseklerde uçuracağız. Geçen sezon yapılan yanlışlıklardan dersler aldık. Bu sezon yönetimimiz, hocamız, teknik kadromuz ve futbolcularımızla iddialıyız. Hep birlikte siz büyük taraftarlarımızın desteğiyle mutlu sona ulaşacağımıza eminiz. Teknik direktörümüz Daum’un direktifleriyle iddialı bir takım kurduk” şeklinde konuştu. Bilgili, mevcut şartlar altında en uygun transferleri yaptıklarını ifade edip “Süper Ligde fırtına gibi eseceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diyerek Beşiktaş’ın bundan böyle tüm amatör branşlarda genç Türk oyuncularla mücadele edeceğini, bunun asla bir hedef küçültme olmadığını söyledi. Başkanımız, konuşmasını taraftarların sloganı gibi “Bizler inandık, siz de inanın” diye tamamlarken, yeni sezonun Siyah-Beyazlı camiaya hayırlı olmasını diledi. Futbolcular sahada Açılış töreninden daha sonra teknik heyet ve futbolcular yapılan anonsla teker teker sahaya çıkarak, taraftarlara tanıtıldı. Taraftarlar en büyük ilgiyi geçen sezon sonunda protesto ettiği Ahmet Dursun’a göstererek, bu futbolcuyu adeta bağrına bastı ve “Şampiyonluk yakışır, bu büyük taraftara”, “Bizler inandık, siz de inanın” diye uzun süre tempo tuttular. Sezon açılışında futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kısa süren ve oldukça neşeli geçen şova yönelik çift kale maç yaptılar. Yönetimden şov Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, sezon açılışında taraftarların isteği üzerine adeta şov yaptılar. Kapalı tribünde yer alan taraftarlar, yönetim kurulu üyelerini tribünlere çağırarak, seyircilerle bütünleşmelerini istediler. El ele tutuşarak, koşar adımlarla kapalı tribünün önüne giden yöneticiler, taraftarların “Siyah” şeklindeki tezahüratına “Beyaz” diye karşılık verdi. Yönetimin bu tavrı taraftarlardan büyük alkış aldı. Notlar
  • Açılış törenine, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu çiçek gönderdi.
  • Açılışı Devlet Bakanı Faruk Bal’ın yanı sıra MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Bülent Yavuz, Gençlik Spor İl Müdürü Vedat Bayram, Göztepe Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve jübile hazırlıkları yapan Mehmet Özdilek izledi.
  • Beşiktaşlı yöneticiler, sezon açılış töreni öncesi kulübün kurucularının, Yahya Efendi Mezarlığı’ndaki kabirlerini ziyaret ettiler.
  • Nijerya Milli Takımı kampında bulunan Shorunmu ile sakatlığı süren Tamer dışındaki bütün oyuncular sezon açılışına katıldı.

Diğer Haberler