HABERLER

05.02.2001

Besiktasjk.com.tr

Kulübümüz, besiktasjk.com.tr'nin tanıtımını yaptı.

Koç Net ile Netbul’un ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmanın tanıtımı, Kuruçeşme Divan’da gerçekleştirildi.
İnternet sitemizin tanıtımında konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyemiz ve İletişim Komitesi Başkanımız Hayri Cem, Beşiktaş’ın bir ilki daha gerçekleştirdiğini ve taraftarlarıyla birebir ilişki kurabilecekleri sanal bir ortam yarattıklarını, resmi olarak hizmete giren site sayesinde taraftarların en doğru bilgilere ulaşabileceğini ve her taraftara bir e-mail adresi hediye edileceğini söyledi.
Daha sonra söz alan Koç Net’in satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Taşman da, BJK’nın sosyal bir misyon üstlendiğine ve Türkiye’de toplam internet kullanıcı sayısı olan 1,5-2 milyon rakamının Beşiktaş taraftarları sayesinde daha da artacağını belirtti.
Projede görev alan Netbul’un sahibi Elif Dağdeviren Ergani de, Beşiktaş’ın geleceğe dönük bu çalışmalarını ayakta alkışlamak gerektiğini, portalın şu an yeni doğmuş bir çocuk olduğunu, zamanla büyüyeceğini ve çok daha aktif ve hızlı çalışan bir yapıya sahip olacağını söyledi. Beşiktaş Kulübü, Koç Net’in altyapı, Buyutech’in tasarım ve Netbul’un içerik desteği ile hayata geçirdiği proje sayesinde taraftarlarınla sağlam ilişkiler kurmayı ve daha geniş taraftar kitlesine ulaşabilmeyi hedefliyor.
Bu amaç çerçevesinde 4 aşamalı gerçekleştirilecek çalışma kapsamında Beşiktaş isimli bir ISP, Beşiktaş isimli ve logolu ürünlerin satın alınabileceği e-ticaret sitesi, kulüp haberlerinin ve resimlerinin bulunacağı portal ile siyah-beyaz ve renkli Beşiktaş PC’lerinin satılması planlanıyor.

Diğer Haberler