HABERLER

13.02.2001

Bilgili´den açıklama

Serdar Bilgili´den açıklama

Türkiye Kupası’nda aldığımız beklenmedik sonuç ve Rizespor karşısında takımımızın 5-1 lik yenilgisi bizleri oldukça üzmüştür.
Biz sezon başında teknik kadroya inanarak onları göreve getirdik. Sezon başında transfer ettiğimiz oyuncuları, onlara güvendiğimiz için aldık. Ve sezon başında hepimizin göğsünü kabartan sonuçlar elde ettik.. Şampiyonlar liginde Barcelona’ya karşı alınan 3-0 lık zaferi, Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetlerini hep bu teknik kadro ve futbolcularımız elde etmişlerdir.
Ama Rize maçında ki 5-1 lik sonuç hepimizi üzmüştür. Ben bu yaşananları ’büyük değişimin sancıları olarak’ değerlendiriyorum. Burada bir sorumlu aranıyorsa bu ben ve benim yönetim kurulumdur. Eğer başarılı olmak istiyorsak istikrarlı olmak zorundayız. İstikrar başarıyı getirir.Biz Beşiktaş camiası olarak kötü sonuçlarda dağılacak camia değiliz. Bu günlerde, daha çok kenetlenip birbirimize destek olmalıyız.
Şampiyonluk iddiamız halen devam ediyor. Eğer bundan sonra oynayacağımız 3-4 maçta istediğimiz puanları alabilirsek şampiyonluğu kazanabiliriz. Biz teknik kadro ve oyuncuların sonuna kadar arkasındayız,ve onlara olan inancımız tamdır. Bizi sezon sonunda şampiyonluğa taşıyacak olan kadro bu kadrodur. SERDAR BİLGİLİ
BJK Kulüp Başkanı

Diğer Haberler